PURE PROBIOTIC PEACH MANGO

PURE PROBIOTIC PEACH MANGO

by Rain posted by Creative fun Sport  /   in Other
(0) 0 5
Alexandru Vaida Voievod 1, Timisoara Timis, 300553, Romania
Call For Pricing

No Specifications

Description

Am conceput PURE special pentru stomac. Un amestec patentat de pre și probiotice funcționează în armonie pentru a îmbunătăți sănătatea intestinelor, a ajuta digestia și a reduce balonarea. De asemenea, am adăugat ingrediente naturale pe bază de semințe și alte ingrediente naturale pentru a reduce inflamația din stomac, asigurând un sentiment general de bunăstare și sănătate. Un intestin fericit înseamnă un tu mai fericit.

Sistemul digestiv este supus unor numeroase amenințări din partea adresa mediului exterior, indiferent dacă provin din ceea ce mănânci sau bei. Deoarece intestinul se bazează pe tulpini bune de bacterii pentru a funcționa corect și sănătos, am creat probioticul perfect. PURE oferă intestinului un amestec de probiotice și uleiuri de semințe pentru a înlocui ceea ce pierde.

A lua câte un PURE în fiecare zi nu numai că, calmează și scade inflamația din stomac, dar promovează un sentiment general de bunăstare pe tot corpul. Dacă intestinul este fericit, mintea este și ea fericită.

Photos

Reviews