PRIVATE EVENTS RESORT

PRIVATE EVENTS RESORT

(0) 0 4
Call For Pricing

Service Details

LocationOradea, Bihor 410554
CategoryEvent Services
SubcategoryEvent Planner
Revisions1

Description

Dispunem de o sala de evenimente de aproximativ 300 locuri, cu posibilitatea de extindere pe terasa cu inca 200 de locuri si un spatiu exterior generos pentru organizarea de evenimente in aer liber. Terasa acoperita si climatizata in functie de anotimp, cu posibilitate de separare fata de sala de evenimente sau spatiul exterior reprezinta un loc ce se muleaza pe orice cerinta venita din partea clientilor nostri.

SOLAY – Private Events Resort reprezinta alegerea ideala pentru organizarea celor mai importante, frumoase și de neuitat evenimente din viata dumneavoastra: logodne, nunti, botezuri, aniversari, petreceri.

Fiecare eveniment organizat in resortul nostru devine unul de neuitat pentru invitati si pentru cei care se hotarasc sa celebreze aici cele mai importante evenimente din viata lor.

Preparatele culinare, atent pregatite si selectionate, vor desavarsi momentele petrecute aici. Bucatarii nostri au o experienta indelungata in gastronomie. Preparatele noastre culinare si bucatarii nostri corespund celor mai mari exigente!

Va asteptam sa petreceti clipe de neuitat!