Geaca Moto cu Airbag EU-6

Geaca Moto cu Airbag EU-6

by HIT AIR posted by Protectii-Moto.ro  /   in Men's Clothing
(0) 0
Bucuresti Bucuresti, 000000, Romania
$275,500

Specifications

Marime:2XL, XL, L

Description

Geaca moto cu airbag EU-6 face parte din gama de geci moto cu airbag Hit-Air. Acest brand apartine firmei japoneze Mugen Denko din Nagoya si are o istorie veche de peste 20 de ani. Aceasta geaca este modelul de touring fiind recomandata in sezonul rece, dar nu numai. Acest model are Captuseala Geaca Moto inclusa, iar aceasta poate fi data jos. Geaca foloseste armuri dure certificate CE, pentru protectia umerilor, coatelor si spatelui.

Insa cel mai important aspect este incorporarea sistemului de airbag. In cazul unui accident, daca rider-ul este aruncat de pe motocicleta, airbag-ul se deschide instantaneu (0.25 sec) pentru a il proteja pe acesta. Omul clipeste in circa .30 secunde.

Activarea airbag-ului este simpla si automata. Un cablu special este atasat de motocicleta cu un capat si de geaca cu celalalt capat. In momentul in care rider-ul si motocicleta se separa, cablul atasat la geaca va actiona un sistem care elibereaza gazul din capsula de CO2 in airbag.

Cand este umflata, geaca moto cu airbag EU-6 va asigura protectia sporita a rider-ului, in special in zona gatului, spatelui, soldurilor, lombara si a toracelui.

Culoare - Gri, Negru/Gri inchis, Negru

Photos

Reviews