Tarile Baltice - Paste 2020

Tarile Baltice - Paste 2020

by PARALELA 45 posted by PARALELA 45  /   in Tour
(0) 1 37
Str. Augustin Pacha nr. 6, Timisoara Timis, 300055, Romania
€78,500

No Specifications

Description

Intalnire la ora 03:35dimineatala aeroportul Otopeni cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa LOT cu destinatia Vilnius (schimbarea curseila Varsovia). Sosire in Vilnius la ora locala 09:20. Vom ajunge in Vilnius unde vom face un tur panoramic de oras cu ghid local, ce cuprinde: bisericile Sf. Petru si Sf. Paul, Piata Catedralei, Catedrala Sf. Ana si Bernard, Piata Primariei si Universitatea din Vilniussi Galeria Amber. Cazare hotel Panorama 3* superior situat in centrul orasului(sau similar).

ZIUA 2 | VILNIUS CASTELUL TRAKAI KAUNAS (optional)

Mic dejun. Dimineata va propunem o excursie optionalala castelul Trakai si orasul Kaunas. Plecam catre Trakai, vechea capitala a Lituaniei unde vom vizita castelul cu acelasi nume situat pe o insula intr-o zona pitoreasca. Continuam apoi cu al doilea oras caimportantaal Lituaniei Kaunas. In Kaunas vom admira: cladirea Primariei, Castelul din Kaunas, Biserica St. Francis Xavier, Casa Perkunas si ne vom plimba in zona pietonala Laisves Aleja. Seara ne vom intoarcein Vilnius(tarif informativ pentru minim 20 de persoane: 60euro/persoane). Dupa amiaza timp liber in Vilnius. Cazare.

ZIUA 3 | VILNIUS RUNDALE RIGA(300 km)

Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Riga. Vom face oprire in Rundale pentru a vizita Palatul Rundale considerat cel mai fin exemplu al arhitecturii in stil baroc din Tarile Baltice. Vom vizita palatul si gradinile impreuna cu ghid local. Vom face apoi si o scurta oprire pe Dealul Crucilor, loc sfant in istoria Lituaniei. Sosire in Riga. Cazare hotel Bellevue Park 4* sau similar.

ZIUA 4 | RIGA(tur de oras)SIGULDA(optional)

Mic dejun. Vom face un tur de jumatate de zi al orasului medieval impreuna cu ghidul local, ce va include: Catedrala Sf. Petru, Castelul din Riga (vizita exterioara), Catedrala Dome care detine unadintre cele maimariorgi din lume. In timpul turului vomafla de ce Riga este considerata emblematica pentru stilul arhitectural Art Nouveau. De asemenea Riga detine cea mai mare concentrare de cladiri si edificii in stilul Art Nouveau German. Dupa amiaza va propunem o excursie optionalade jumatate de zi la Sigulda, unul dintre cele mai pitoresti orase din Letonia, adesea numit si Elvetia letona si este situat la 50 km de Riga in valea raului Gauja, in cadrul parcului national cu acelasi nume. Experimentati aerulautentic al Evului Mediu, castele si figuri deeroi, legende romantice vizitand zidurile castelului. Vom vizita Castelul Turaida si vom admira imprejurimile ce ofera privelisti minunate (pret informativ pentru minim 20 de persoane: 45 euro/persoana). Searane intoarcem in Riga. Cazare Bellevue Park 4* (sau similar).

ZIUA 5 | RIGA PARNU TALLINN(310 km)

Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Tallinn. Inainte vom face o oprire in orasul statiune Parnu capitala de vara a Estoniei celebra pentru spa-urilesale. Timp liber pentru pranz dupa care ne vom continua drumul catre Tallinn. Cazare hotel Hestia Illmarine4*situat in centrul orasului(sau similar).

ZIUA 6 | TALLINN (tur de oras)

Mic dejun. In prima parte a zilei avem programat un tur al pitorescului oras Tallinn. Vom vizita orasul vechi ce dateaza din epoca medievala, cu stradutele sale stramte si cu minunatele case ale negustorilor ce exemplifica cel mai bine stilul arhitectural gotic. Turul include urmatoarele vizite: Castelul Toompea (vizita exterioara), Biserica Dome din secolul al XIII-lea, Catedrala Ortodoxa Alexander Nevskij, Piata Primariei si cladirea Primariei, Vechea Breasla si Biserica St.Olaf. Dupa amiaza va propunem timp liber sau continuam vizitarea impreuna cu insotitorul de grup pentru a vedeaparcul si Palatul Kadriorg. Palatul construit pentruCatherine I in anul 1720 de catre sotul acesteia Petru cel Mare este un excelent exemplu ar arhitecturii baroce. Cazare hotel Hestia Illmarine4* (sau similar).

ZIUA 7 | TALLINN HELSINKI (optional)

Mic dejun. Timp liber in Tallinn sau va propunem excursie optionala de o zi in Helsinki. Vom traversa cu ferryboat-ul (2 ore) din Tallinn in Helsinki si vom petrece intreaga zi in capitala Finlandei admirand principalele obiective aleorasului: Piata Senatului, Monumentul Sibelius, Domul, Catedrala, Biserica OrtodoxaUspenski, Parlamentul. Seara ne vom intorce in Tallin (tarif informativ pentru minim 20 de persoane: 95 euro/persoana). Cazare hotel Hestia Illmarine4* (sau similar).

ZIUA 8 | TALLINN BUCURESTI

Mic dejun.Timp liber in Tallinn pana in jurul orei 15:00. Camerele se vor elibera in jurul orei 11 iar bagajele le vom depozita in camera de bagaj a hotelului. In jurul orei 15:00 avem programat transferul la aeroport. Imbarcare pe cursa Tallinn Bucuresti (schimbarea curseila Varsovia). Sosire in Bucuresti la ora locala 01:30(in noaptea de 23/24.04).

Grup minim 20
Plecari din Bucuresti

Photos

Reviews