Bucovina frumoasă

Bucovina frumoasă

by Agenția de turism Ultramarin posted by Agenția de turism Ultramarin  /   in Tours
(0) 0
Strada Hector 1 , Timisoara Timis, 300041, Romania
€15,734

No Specifications

Description

Noile destinații din acest "autentic muzeu din mijlocul Europei" includ trasee montane spetaculoase și excursii în care te poți bucura de peisaje incredibile: peșteri, cascade, rezervaţii naturale.

Vom pleca joi, 07.05.2020, la ora 07:30 (îmbarcarea, la 07:15) de la Casa Adam Muller Guttenbrunn (Timișoara) pe traseul: Timișoara - Deva - Sebeș - Aiud - Rimetea - Baia Mare - Mara - Vișeul de Sus –Borșa -Timișoara.

Vom opri și ne vom odihni la Baia Mare (o noapte) și în Stațiunea Borșa (două nopți).

Programul este adaptat și are alternative pentru toate categoriile... de efort.

Principalele obiective turistice:

- Rimetea - Piatra Secuiului - Rohia (Raiul Maramureşului) - Baia Mare;

- Pasul Gutâi - Creasta Cocoșului (drumeție și/sau popas-program opțional în funcție de gradul de efort dorit) - Mara (păstrăvărie-opțional, masa) - Mănăstirea Bârsana - Monumentul de la Moisei - Stațiunea Borșa;

- Mocănița din Valea Vaserului, Cascada Cailor, Lacul Stiol, Vârful Pietrosul Rodnei, (Precizare: Programul pentru ultimele 4 obiective se va realiza într-o singură zi. În funcție de pregătire și de disponibilitate la efort, pot fi realizate unul, două sau trei dintre aceste obiective. Combinația care 100% nu este posibilă este mocănița + Pietrosul.

Cei care optează pentru mocăniță, vor face rezervarea anticipat, în agenție și vor achita biletul, astfel încât să putem face programarea din timp.

Cei care optează pentru Pietrosul Rodnei, se vor antrena, vor avea echipament de munte adecvat, plus rucsac de tură. Grupul pentru urcarea pe vârf nu poate fi mai mic de 6 persoane

Photos

Reviews